Telefoon

0627140007

E-mail

ienberg@live.nl

U kunt bij mij terecht voor helende massage, hand- en voetreflex massage, hot stone massage, Guasha massage, Ayurvedische massage, Littekenmassage,  Bach-bloesem therapie en Raindrop therapie. Zie hieronder meer informatie over de behandelingen en de bijbehorenden tarieven.

Behandelingen

Een helende massage is een massage waarbij er een balans gebracht wordt tussenlichaam en geest.

Bij hand- en voetreflexologie worden drukpunten op de handen en voeten
gemasseerd die in verbinding staan met het lichaam.

Hot stone bestaat uit een massage met warme lava-stenen die daarna op het lichaam blijven liggen.

Guasha is het schrapen van het lichaam d.m.v. een speciale ‘jadesteen’ en olie.Deze behandeling is pijnstillend en heft blokkades op.

Ayurvedische massage is een volledige lichaamsmassage met warme oliën.

Bij Bach-bloesem therapie worden verschillende druppels ingenomen.Dit wordt per persoon bepaald via pendelen.

Raindrop therapie is een lang werkende voeten rugmassage met etherische oliën. Dit brengt lichaam en geest in balans. Massage duurt 1 uur.

Lijfkracht-herstel massage houdt in met lichte bewegingen het opnieuw activeren van celgeheugen in het lijf en daarmee het energetisch opwaarderen van verstoorde gebieden.

Op 14-6-2022 heb ik ook een cursus littekenmassage gevolgd. Hierbij behandel ik littekens (weefsel) als gevolg van chirurgie, trauma en huidaandoeningen. Daardoor verminderen klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat,  wordt de genezing van de wond bevordert, wordt een infectie van de wond voorkomen en gaat het litteken er beter uit zien. 

Tarieven

Behandeling van 1/2 uur     €30,-
Behandeling van 1 uur        €50,-
Behandeling op locatie        €55,-
Raindrop behandeling         €65,-
(1uur)

Heb je vragen over deze behandelingen of wil je een afspraak inplannen? Stuur me dan een gerust een mail of bel me even via de gegevens bij ‘contact’.